I denna video så tittar vi på Ajax FireProtect 2 och jämför den med Ajax FireProtect och Ajax FireProtect Plus.

OBS! När denna video spelades in så var FP2 så pass ny att vi inte hade tillgång till programvara från Ajax för att testa den i Ajaxappen.

Det som skiljer Ajax nya brandvarnare, FiireProtect2, är att den har fått en helt ny rökkammare som ska göra det omöjligt för insekter att komma in i brandvarnaren och orsaka falsklarm. Den nya rökkammaren är också, i princip, immun mot damm som kan orsaka felmeddelanden och falsklarm på brandvarnaren.

Ajax FireProtect har också utrustats med optiska sensorer som gör att enheten ska klara ånga och kallla, fuktiga miljöer mycket bättre.

I vår Ajax FireProtect vs Ajax FireProtect2 review så konstaterar vi att utseendet på brandvarnarna skiljer sig åt ganska mycket. Vilken enhet som tilltalar oss är naturligtvis helt subjektivt men på Designlarm var vi överens om att vi tyckte att Ajax FireProtect var snyggare än den nya Ajax FireProtect2. Men, en brandvarnares första uppgift är inte att vara snygg utan säker.

Sammanfattningsvis så ansåg vi att: - Vi hellre hade satt Ajax FireProtect inne i ett möblerat hem eftersom den är smäckrare i sin design - Vi hade satt Ajax FP2 i garage, kallförråd och miljöer som riskerar att ha mer förorenad luft. Exempelvis verkstäder och industrilokaler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *