Visar alla 4 resultat

Larmdekaler och larmskyltar

Designlarms larmdekaler är framtagna med samma stilrena design som produkterna och larmsystemen vi marknadsför. Larmdekalerna är klistermärken som ingår när du köper ett larm som innefattar en centralenhet. Larmskyltar ingår inte men går att beställa via Designlarm.

Ajaxlarm och Designlarm – Larmdekaler

Designlarm har tagit fram en stilren larmdekal/klistermärke i hög kvalitet som har som syfte att synas men samtidigt inte skämma utseendet på det objekt som ska larmskyddas. Larmdekalen har ett förstärkt UV-skydd som gör att larmdekalen inte bleks eller förändrar sitt utseende även om dekalen utsätts för solljus under lång tid. Vi har valt att inte sätta Ajax logotyp på larmdekalen på grund av den, visserligen lilla, risken att en inbrottstjuv har specialiserat sig på en viss larmtyp.

Larmdekaler finns för att visa att huset är larmat eller skyddat av en viss larmteknik, exempelvis med kameror eller att larmet är övervakat. Tanken är att larmdekalen ska verka avskräckande för eventuella inbrottstjuvar. En inbrottstjuv som väljer objekt ska alltså avskräckas från att välja just ditt hem, din fastighet eller lokal. Våra larmdekaler är klistermärken som med fördel kan fästas på fönster och ytterdörrar för att på ett tydligt sätt skicka varningssignaler till tjuvar och inkräktare. Det är en fördel att det är en tydlig avsändare av larmdekalen, alltså ett företag eftersom många köpt omärkta larmdekaler och har detta som enda ”larmskydd”. Man har alltså inget larm i fastigheten utan litar på att tjuven ska se dekalen och avstå inbrott.

Hur monterar jag larmdekalen

Innan du sätter upp Designlarms larmdekal så ska du rengöra ytan där klistermärket ska fästas. Du gör detta för att larmdekalen ska få bra vidhäftningsförmåga. Rengöring kan göras med vatten och lite diskmedel men ska du göra det ordentligt så rekommenderar vi rengöring med alkohol, exempelvis T-röd (Rödsprit) eller Isopropanol. Låt ytan torka ordentligt efter rengöring och fäst sedan larmdekalen.

Om du bor i lägenhet så räcker det att du monterar dekalen på din ytterdörr (Förutsatt att du inte bor i marklägenhet med altandörr och fönster på markplan. I dessa fall bör du sätta en larmdekal på varje fönsterparti)

För villa och fastighet bör larmdekaler monteras på eller vid samtliga ytterdörrar inklusive altandörrar samt på ett av fönstren vid större ensamma fönsterpartier. Du behöver alltså inte klistra dekaler på samtliga rutor då detta snarare ser märkligt ut.

Larmskyltar från Designlarm

Designlarms larmskyltar är designade i samma snygga design som de produkter du kan köpa i Designlarms webbshop. Skyltarna är framtagna för att i större format visa människor som passerar fastigheten/hemmet att huset är larmat och eventuellt kameraövervakat. Skylten är gjord för att skruva upp på exempelvis fasad eller staket och plank. Larmskylten upplyser inte att larmet är av ett speciellt märke, exempelvis Ajax, på grund av att vi inte vill upplysa eventuella inbrottstjuvar om vilken teknik larmet är uppbyggt på.