Hemlarm
utan abonnemang

Ett hemlarm utan abonnemang är lika effektivt som de traditionella larm som erbjuds i Sverige idag. Kvaliteten och användarvänligheten är faktiskt större och ger mer flexibilitet till dig som slutkund. Är du också en av våra många kunder som söker efter en effektiv abonnemangsfri larmlösning?

hemlarm utan abonnemang

Inga månadsavgifter! 

Ajax levererar professionell säkerhet till hem och företag världen över. Deras larmsystem och larmenheter kännetecknas av högteknologisk höjd och konstnärlig design. Målet för Ajax är att skapa trygghet och säkerhet trots enkel installation och enkel styrning direkt i AjaxAppen.

Våra larm kännetecknas av:

Ajax centralenhet – Ajax Hub kommunicerar trådlöst med larmenheterna med enorm räckvidd, är immun mot hacking och har skydd mot utstörning, Du kan välja att installera ett hemlarm utan abonnemang själv eller ta hjälp av installatör, du kan välja att själv ta emot och verifiera larm eller koppla ditt Ajaxlarm till en larmcentral. Frihet att välja, helt enkelt. 

Ta del av Ajax larmsystemets fördelar genom att
 se vår presentationsfilm nedan

Spela video om Trådlöst larm från Designlarm ger dig det bästa larmet som finns på marknaden

Visste du att vi är rankande bäst i kategorin inbrottslarm?

Hur går du vidare?

Designlarm erbjuder olika lösningar för dig som vill skaffa eller byta till ett abonnemangsfritt Ajaxlarm från Designlarm

Hemlarm utan abonnemang - Bygg ditt skräddarsydda hemlarm

Bygg ditt larm själv

Vet du vad du vill ha? Bygg ditt eget larm  eller kopiera din nuvarande larmlösning med vår unika larmbyggare

Hemlarm utan abonnemang - Marknadens bästa hemlarm - Larmplanering och larmritning

Hjälp med larmplanering?

Vill du att Designlarm ger dig kostnadsfri larmplanering och larmritning?
Designlarm

Ring oss

Behöver du rådgivning om larmsystem eller vill du diskutera larmfrågor?

Varför ett hemlarm från Designlarm

Abonnemangsfritt​
0 kr / mån

Varför ska du betala månadsavgift på ditt larm baserat på antalet enheter? Ett larm från Designlarm är ett larm du äger utan månadskostnad.

Eventuell koppling till larmcentral från 99 kr/månad
Läs mer 

Enkel installation och konfiguration

Ajaxlarm är ett Apple i larmvärlden, vansinnigt enkelt och elegant. Känner du dig osäker kan vi konfigurera larmet åt dig eller hjälpa dig med en installatör.

Trådlöst

Designlarm finns till för alla privatpersoner och företag i Sverige. Vi svarar på alla frågor, hjälper dig med rådgivning, konfiguration, installation, service och support.

Uppgradera och komplettera

Ett larm från Ajax och Designlarm kan du komplettera när du vill. Låt ditt larm och din säkerhet växa med dina behov. Ökad framtidssäkerhet och bibehållen modernitet

Kundunika larm

Det finns inga färdiga larmpaket, varje larm måste vara unikt eftersom varje kunds behov och objekt som ska skyddas är unikt. Vi hjälper dig med ett perfekt dimensionerat larm efter dina behov

Inbrott, brand, vatten

Ajax larmsystem tar säkerhet till en ny nivå. Larmet kan skydda ditt hem eller företag mot såväl inbrott, brand och vatten. Ett mer heltäckande skydd finns inte.

Bakgrund

De flesta av våra stora svenska larmtillverkare av larm har en affärsmodell som skiljer sig från att erbjuda ett hemlarm utan abonnemang. Deras affärsmodell är att binda upp dig som kund med både abonnemang för den faktiska hårdvaran (larmhubb, rörelsedetektorer, kameror, brandvarnare etc.) och ett abonnemang som binder dig till deras larmcentral. Erbjudanden om, exempelvis, hemlarm är dessutom oftast underdimensionerade i jämförelse med vad du egentligen behöver.

Ett enkelt sätt att bevisa detta är att de flesta larmpaket, oavsett om det gäller lägenhet, villa eller företag, endast innehåller en brandvarnare. Larmet är då underdimensionerat, förutsatt att du inte bor i en enrumslägenhet med kokvrå. När du sen ska lägga till detektorer för att skydda dig, din familj, ditt hem eller ditt företag så ökar månadsavgiften i förhållande till antalet enheter.

hus
Larminstallatör Larm utan abonnemang Installera larm själv 1

Larm på abonnemang – vad ingår?

Det som oftast ingår i ett larmpaket med abonnemang är fri installation och det som larmföretag kallar för service. Det krävs extremt lite kunnande för att installera ett larm. Kan du skruva in en skruv i en vägg och hantera en telefon så klarar du principiellt att installera ett hemlarm. Utöver detta ingår oftast en koppling till larmcentral som vi behandlar nedan.

Servicen som ingår omfattas oftast endast i att det kommer ut en installatör och byter batteri i enheterna. Enligt oss på Designlarm så känns detta nästan lite förolämpande. Kommer det ut en installatör när du ska byta batteri i din fjärrkontroll till TV:n? Du klarar att byta batteri själv eller med hjälp av en vän eller familjemedlem.

Koppling till larmcentral

Det är absolut inget fel med att ha sitt larm kopplat till en larmcentral men du kan på många sätt själv verifiera dina larm. Att vara kopplad till en larmcentral innebär att en bemannad larmcentral tar emot utlösta larm från ditt hem eller företag. Larmcentralen ringer då upp dig och meddelar att ditt larm utlöst och bekräftar att det inte är du själv som utlöst larmet.

Om inte så kan du välja att larmcentralen skickar ut en väktare för att kontrollera varför larmet utlösts. I det fall du har kameror installerade i larmet så kan larmcentralen och du se om en obehörig person rör sig i fastigheten. I dessa fall tillkallas polisen direkt.

larmcentral westra
Ajax app - Enkel larmadministration och verifiering för larm

Larm utan larmcentral

Du kan med de flesta kvalitativa hemlarm på marknaden enkelt konfigurera ditt larm så att du och din familj får notifikation om larm direkt i era telefoner. Du kan även koppla in grannar och närboende vänner för att verifiera dina larm. Har du kameror med fotoverifikation kan du då enkelt avgöra om det är obehöriga personer i fastigheten, lägenheten eller på företaget och larma polisen. Innan du väljer att skaffa hemlarm utan abonnemang dvs. där larmet inte är kopplat till en larmcentral så bör du dock kontakta ditt försäkringsbolag då kopplingen till larmcentral kan påverka din försäkringspremie.

Köp hemlarm utan abonnemang

Vi på Designlarm rekommenderar alltså att man inte köper sitt larm genom ett abonnemang utan i stället köper det larm man faktiskt behöver. Du ska också kunna utöka och uppgradera ditt larm när du så önskar utan att du ska öka din månadsavgift. Om du saknar pengarna så kan du alltid köpa det på en avbetalningsplan via exempelvis Klarna eller liknande betaltjänst. Du kan dock välja själv om du vill koppla ditt larm till en larmcentral.

Bygg ditt eget Ajaxlarm

Designlarm har tagit fram en larmkonfigurator som ska göra det enkelt för dig som kund att skräddarsy ett larm som är anpassat för dina behov, fritt från abonnemang, enkelt att installera och administrera.

Bygg ditt eget Ajaxlarm

Designlarm har tagit fram en larmkonfigurator som ska göra det enkelt för dig som kund att skräddarsy ett larm som är anpassat för dina behov, fritt från abonnemang, enkelt att installera och administrera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *