Om oss

Designlarm startades på grund av att grundarna såg brister i den svenska larmindustrin. Alla stora larmföretag marknadsför larm som inte är kundanpassade och, i de flesta fall, underdimensionerade. Man är mer mån om att låsa in kunden i månadsabonnemang än att leverera kundtrygghet.

 

Varför Designlarm

Namnet Designlarm kommer utav att vi främst levererar larm ifrån Ajax alarm som är marknadsledande i sin design av heltäckande larmlösningar och larmprodukter. Enligt oss på Designlarm så är Ajax på larmmarknaden vad Apple är på mobilmarknaden. Den bäst designade produkten och den mest användarvänliga. Utöver detta så vill vi på Designlarm att våra kunder designar sin larmlösning efter sina behov, inte efter vad larmföretagen säger. Du vet bäst vad du har för behov och det finns inget färdigt larmpaket som kan tillfredsställa detta.

Designlarm – Marknadsledande design, designat av dig, för dina behov.

Affärsidé

Designlarm ska hjälpa kunderna att designa sina egna larmlösningar som ger marknadens bästa trygghet till rätt pris.

Vision

Att med hjälp av rätt produkter och rätt service kunna bli en betydande aktör inom larmförsäljning, larmservice och larmtjänster i Skandinavien.

 

Våra värderingar

Kundfokuserade

Vi ska hjälpa våra kunder att välja rätt larmprodukter för att säkra hem och företag mot inbrott, brand och vattenskador. Detta ska vi göra genom att ge rätt rekommendation gällande produktval och larmlösning

Innovativa

Vi ska sträva efter att ge besökare och kunder en ny upplevelse av att köpa larm, en upplevelse som får användaren att inse att larm är en livsstilsprodukt som skapar trygghet och säkerhet.

Informativa

Vi ska på ett enkelt sätt dela vår kunskap och vår erfarenhet till våra kunder. Eftersom Designlarm främst är ett digitalt företag så ska detta göras genom artiklar och videoproduktion

 

Jag som entreprenör har haft en mängd larmlösningar på mina företag. Vid samtliga införsäljningar och installationer har jag blivit lovad att lösningen är fantastisk, skyddar på ett bra sätt och så vidare. Trots detta har vi haft flertalet inbrott och larmet har oftast löst ut när tjuvarna lämnat lokalen. Alltså underdimensionerade och ineffektiva larmlösningar med dyra abonnemangskostnader.

Jakob Svärd 
Medgrundare, Designlarm