Välkommen till Designlarms

Larmbyggare 

ajaxlarm larmbyggare

Ett larm kan inte väljas via ett färdigt paket, oavsett vad många larmföretag påstår. Ett larm byggs baserat på dina behov och önskemål. Du kommer nu, steg för steg, få möjligheten att sätta ihop ditt drömlarm. Ett drömlarm som innebär marknadsledande trygghet, säkerhet och design.

Tänk på att du när som helst i processen kan kontakta oss på Designlarm så hjälper vi dig med planering och frågor. 

Steg 1 / 12

Välj rätt hubb – Hjärtat i ditt larm

En larmhubb eller centralenhet är den enhet som kommunicerar med dina larmdetektorer och styr ditt larm. Den hanterar bland annat alla inställningar för hur ditt larm fungerar och vilka användare och koder som existerar etc. Du behöver bara en hubb i ditt larm.

Ajax Hub 2 - Centralenhet

3,295 kr

Ajax Hub2 är en fantastisk, prisvärd larmhubb som kan hantera samtliga Ajaxdetektorer och enheter. Huben har samma marknadsledande design som alla andra Ajaxenheter och kan kommunicera med dig och eventuell larmcentral via ethernet/fast nätverk och GSM/Mobilt nätverk. *
Svart
Vit

Ajax Hub2 Plus - Centralenhet

5,095 kr

Ajax Hub2 Plus är flaggskeppet i Ajax Systems sortiment. Hubben kan hantera samtliga Ajaxdetektorer och kan kommunicera med dig och eventuell larmcentral via fast och Wi-Fi-nätverk. Hubben har 2 SIM-kortsplatser för 2G, 3G och 4G *. Ajax Hub2 Plus är hubben för dig som vill vara framtidssäker och ställer krav på automationsmöjligheter.
Svart
Vit

SIM-kort för Ajax larmsystem - 12 månader

480 kr

Säkra upp din Ajax Hub med ett riktigt M2M (Machine to Machine) SIM-kort framtaget, specifikt, för larm och larmsändare. Designlarm erbjuder ett prisvärt abonnemang som kan använda samtliga operatörers nät, beroende på vilken signal som är starkast. Detta är inte ett kontantkort utan kommer att fungera så länge abonnemanget är aktiverat.

Steg 2 / 12

Hur många ytterdörrar, inklusive altandörrar har du

Dörrar ska kunna vara larmade både när du är borta och när du är hemma, exempelvis på natten när du sover. Vi rekommenderar att samtliga öppningsbara ytterdörrar har dörrbrytare. Tänk på att det är vanligt att man glömmer att låsa ytterdörrar när man går och lägger sig vilket gör det lätt för en tjuv att ta sig in.
lgh v1
ajax dorr skydd miljo2 mini2

ajax dorr skydd miljo mini

Ajax DoorProtect - Dörrbrytare

555 kr

Ajax DoorProtect är en trådlös magnetbrytare i vacker design som känner av om en dörr öppnas eller stängs. Precis som alla Ajax inomhusdetektorer finns DoorProtect tillgänglig i svart eller vitt baserat på dina önskemål.
Svart
Vit

Ajax DoorProtect Plus - Dörrbrytare med chock och tiltsensor

785 kr

DoorProtect Plus är en trådlös magnetbrytare som känner av om en dörr eller fönster öppnas eller stängs. Utöver detta så har DoorProtect Plus en chocksensor och reagerar om åverkan görs på dörren.
Svart
Vit

Steg 3 / 12

Rörelsedetektorer och kameror

Rörelsedetektorer och kameror skyddar och vakar över ditt hem när du är borta. Funktionen är att skydda ditt hus från inkräktare. Tänk på att du kan kombinera alla Ajax rörelse och kameradetektorer i ditt Ajaxsystem. För att skydda din integritet filmar Ajax MotionCam inte all aktivitet i ditt hem, bara bilder på utlöst larm. Räkna antalet rum du vill ha kameradetektor respektive rörelsedetektor, (Glöm inte bi-ytor exempelvis garage, förråd, attefallshus etc.)

lgh v2 bg
ajax kameradetektor vit mini

ajax kameradetektor svart mini

Ajax MotionCam - Rörelsedetektor med kamera

1,995 kr

Ajax MotionCam är en husdjursimmun, trådlös, stilren och vackert designad kameradetektor som reagerar på rörelse och skickar en bildserie till dig och eventuell larmcentral för att verifiera larmet.
Svart
Vit

Ajax MotionProtect - Rörelsedetektor

865 kr

Ajax MotionProtect är en husdjursimmun, trådlös, traditionell, rörelsedetektor som reagerar på rörelse och utlöser larm. Enheten har samma slimmade design som alla Ajaxenheter och finns tillgänglig i vitt och svart.
Svart
Vit

Ajax MotionProtect Plus - Rörelsedetektor med PIR

1,215 kr

Ajax MotionProtect Plus är en husdjursimmun, trådlös rörelsedetektor som genom IR reagerar på rörelse och utlöser larm. Bra om du har fönsterpartier eller öppen spis som kan orsaka reflektion som ger falsklarm
Svart
Vit

Steg 4 / 12

Skydd för fönster

Många inbrott sker genom att en ruta krossas. Har du glaspartier där du hade kunnat förutse att en tjuv hade försökt bryta sig in?

lgh v1
ajax glaskorssdetektor svart miljo mini

ajax glaskorssdetektor miljo mini

Ajax GlassProtect - Glaskrossdetektor

Ajax GlassProtect - Glaskrossdetektor

865 kr

Ajax GlassProtect är en trådlös, vackert designad akustisk sensor som kan känna av att glas krossas upp till 9 meter från sensorn. Du kan alltså montera en sensor som täcker och skyddar flera fönster.
Svart
Vit

Steg 5 / 12

Utomhussäkerhet

Vill du se om en obehörig person rör sig på din tomt eller i närheten av din fastighet?
hus
utomhus kamera

Ajax MotionCam Outdoor PhOD - Rörelsedetektor med kamera för utomhusbruk

Ajax MotionCam Outdoor PhOD - Rörelsedetektor med kamera för utomhusbruk

4,195 kr

Med Ajax trådlösa MotionCam Outdoor får du en bildsekvens skickad till dig om en obehörig person rör sig på exempelvis baksidan av din fastighet eller på din tomt.

2 i lager

Steg 6 / 12

Brandskydd och brandvarnare

Få notifikation om brand och rök både när du är hemma och borta. Tänk på att det är rekommenderat att ha en brandvarnare i varje rum, (brandvarnare bör även monteras i bi-area som garage, förråd, attefallshus etc.) Ajax brandlarm är alltid aktiverat, även om ditt inbrottslarm inte är det.

lgh v1
ajax tradlos brandvaranare miljo

ajax tradlos brandvaranare miljo2 mini

Ajax FireProtect - Brandvarnare för rök och temperatur

1,045 kr

Marknadens snyggaste designbrandvarnare. Ajax FireProtect är en brandvarnare som reagerar på rök och hastig temperaturökning. Tillgänglig i vitt och svart.
Svart
Vit

Ajax FireProtect Plus - Brandvarnare för rök, temperatur och Co2

1,495 kr

Ajax FireProtect är en prisvärd och marknadsledande brandvarnare som reagerar på rök, hastig temperaturökning och Co2 halt. Tillgänglig i vitt och svart.
Svart
Vit

Steg 7 / 12

Larm vid vattenläcka

Vi missar många gånger att säkra våra hem mot vattenläckage och fuktskador. En vattenläcka eller fuktskada kan vara lika förödande att komma hem till som ett inbrott.
ajax leaks protect bg

Ajax LeaksProtect - Vatten och fuktvarnare

Ajax LeaksProtect - Vatten och fuktvarnare

695 kr

Ajax LeaksProtect är en extremt liten och smidig trådlös vattensensor. Placera en Ajax LeaksProtect på kritiska ställen där du kan misstänka att vattenläcka kan uppstå. Ajax LeaksProtect skickar larm till din telefon vid upptäckt läckage under exempelvis vaskar, diskmaskiner, tvättmaskiner och i vattensäkringsskåp etc.
Svart
Vit

Steg 8 / 12

Hur vill du aktivera ditt larm?

Enklast styr du ditt Ajaxlarm med den kostnadsfria Ajax-appen, direkt i din telefon. Om du ändå vill ha traditionell eller annan larmstyrning välj produkter nedan.

kontrollpanel bg

Ajax KeyPad Plus - Larmpanel för larmstyrning med DESfire

1,735 kr

Trådlös manöverpanel för att styra ditt Ajaxlarm. Larmet kan styras med kod, tag eller keycard
Svart
Vit

Ajax Tag - Larmbricka till Ajax Keypad Plus

70 kr

Om du valt Ajax Keypad Plus kan du välja att aktivera och avaktivera larmet med en Tag som exempelvis kan fästas i nyckelknippa
Svart
Vit

Ajax SpaceControl - Fjärrkontroll för larm

435 kr

Fjärrkontroll för att larma på/av, skalskydd och paniklarm. Kan fästas i nyckelknippa eller bäras i fickan.
Svart
Vit

Steg 9 / 12

Sirener

Sirener har två huvudsakliga funktioner, att stressa inbrottstjuvar och att uppmärksamma dig på fara i form av inbrott, brand eller annan fara.

sirener bg2

Ajax HomeSiren - Trådlös inomhussiren

865 kr

Ajax HomeSiren en trådlös inomhussiren som bör monteras i flera avdelningar i huset, exempelvis i sovrum och på varje våning. Vill du ha starkare ljud på larm inne i huset rekommenderar vi att du monterar Ajax StreetSiren även inomhus
Svart
Vit

Ajax StreetSiren - Trådlös utomhussiren

1,735 kr

Ajax StreetSiren är en trådlös utomhussiren i stilren design. Utomhussiren bör monteras för att larma omgivning vid inbrott eller brandlarm. Kan även monteras inomhus.
Svart
Vit

Steg 10 / 12

Larmcentral

Kvittera dina larm och övervaka själv med hjälp av familj, grannar och vänner eller koppla dig till bemannad larmcentral. Du väljer själv vad som passar dina behov bäst. Du kan alltid koppla ditt Ajaxlarm till en oberoende larmcentral i efterhand.

larmcentral westra

Larmcentral 24/7

Larmcentral 24/7

395 kr

Designlarm erbjuder tillsammans med Tempest Security en professionell larmcentral med aktiv larmövervakning för dig som vill ha ett extra vakande öga över ditt hem och dina tillhörigheter. Denna tjänst gör att du vid incident snabbt kan tillkalla rätt väktare eller blåljushjälp.

Larmcentral Företag

Larmcentral Företag

1,490 kr

Marknadsledande och modern larmcentral för Sveriges företag. Tempest Security är specialiserade på industri och företagssäkerhet och hjälper dig att skydda såväl produktionsföretag som butiker.

Larmcentral on demand

Larmcentral on demand

395 kr

En helt unik tjänst för privatpersoner som Designlarm tagit fram tillsammans med Tempest Security. Larmcentral on demand ger dig som larmägare möjligheten att ha larmövervakning endast när du behöver det som mest.

Var din egen larmcentral

Var din egen larmcentral

kr

Du kan utan problem vara din egen larmcentral i ett Ajaxlarm. Vi rekommenderar att samtliga i hushållet är användare och kan kvittera larm. Ni kan dessutom lägga in grannar, övrig familj och vänner om behov finns.

Steg 11 / 12

Skyltar och dekaler

Larmdekaler och larmskyltar är viktigt för att visa omgivningen och potentiella inbrottstjuvar att huset eller företaget är larmat. Designlarms skyltar och dekaler är absolut marknadsledande i design och kvalitet.

larmdekaler hemlarm kunder

Larmdekal / Klistermärke

95 kr

Designlarm har tagit fram en stilren larmdekal/klistermärke i hög kvalitet som har som syfte att synas men samtidigt inte skämma utseendet på det objekt som ska larmskyddas.

Larmskylt i aluminium

195 kr

Världens vackraste larmdekal har nu kommit i skyltform. Skylten är i aluminium med spegelvinyl för vacker reflektionseffekt och lång hållbarhet. Skylten är framtagen för att både synas och smälta in på ditt hus, garage eller staket. H: 214mm B:150mm

47 i lager

Larmskylt och dekalset

275 kr

Världens vackraste larmdekaler och larmskylt i ett exklusivt paket. Skylten är i aluminium med spegelvinyl för vacker reflektionseffekt och lång hållbarhet. Larmdekalerna är klisterdekaler för fönster och dörrar.

35 i lager

Steg 12 / 12

Installation av Ajaxlarm

Välj hur du vill installera ditt larm. På Designlarm erbjuder vi alltifrån att du installerar själv till fullständig konfiguration och installation med tekniker.
forkonfiguration Ajax larm installationshjaalp2

Larminstallation

2,995 kr

Installationstjänst där ditt Ajaxlarm levereras konfigurerat och monterat på plats direkt hos dig. Designlarm erbjuder larminstallation i hela Sverige med väldigt få undantag. Installationspriset baseras på antalet larmenheter du har i ditt Ajaxlarm och priset beräknas i kassan.

Förkonfiguration av Ajaxlarm

1,490 kr

Vi programmerar allt efter dina behov och du behöver bara skruva upp enheterna på dörrar, väggar och i tak.

Gör det själv

kr

Vill du installera ditt Ajaxlarm själv så går detta jättebra. Det krävs att du lägger in samtliga enheter i den kostnadsfria Ajaxappen samt att du gör nödvändiga inställningar. Efter det ska du montera enheterna på dörrar, fönster, väggar och tak.

Klar!

Om du gått igenom alla punkterna i denna larmkonfigurator så vill vi gratulera, du har nu satt ihop ett fantastiskt larm som är byggt av dig efter dina behov. Har du frågor så är du välkommen att kontakta oss och tänk på att du alltid kan komplettera ditt Ajaxlarm i efterhand. Vi granskar alltid din order innan den skickas så att allt ser rätt ut och att alla produkter är kompatibla med varandra.

Totalt ordervärde: