Kostnadsfri larmplanering och larmritning

Designlarm hjälper sina befintliga och framtida kunder med att planera larm för både hem och företag. Fyll i formuläret och bifoga din planlösning (alla våningsplan) så skickar vi en komplett larmritning och offert på vad larmet skulle kosta. Vi kan komma att ringa upp dig när vi ritar larmet för att vi behöver din input.

Larmritning online med Designlarm och Ajax larmsystem - Få kostnadsfri professionell hjälp med ditt larm redan idag - Larmplanering

Ladda upp skiss/planritning

OBS! För att säkerställa kvalitét på vårt larmförslag så kommer vi att ringa upp er om vi känner oss osäkra på er planritning. All information hanteras som konfidentiell och kommer inte att spridas till 3:e part.

Vad tycker våra kunder

Larmritning och larmplanering görs bäst tillsammans

Det finns gott om larmleverantörer som föreslår larm som är för små och larm som är för stora. Ofta går det att spåra anledningen i företagens affärsmodell. Ett företag som har kunder som betalar månadsavgifter vill sälja små och underdimensionerade larm. Larminstallatörer som säljer larm på engångsbetalning vill sälja stora och överdrivet komplexa larm.

För oss på Designlarm handlar larmplanering om ödmjukhet. Vi ska med vår kunskap och erfarenhet skapa ett säkert larm som motsvarar kundens förväntningar. Dock så kan vi aldrig skapa den bästa lösningen själv, det krävs input från kunden.

Larmplanering

Därför skapar vi en grund. En första larmritning som vi går igenom tillsammans med kunden och som vi sedan justerar. Vi tar bort eventuella enheter som inte behövs, lägger till och kompletterar med enheter som vi missat och på så vi skapar vi den bästa lösningen tillsammans med kunden.

larmritning online - Kostnadsfri larmplanering - Ajaxlarm och Designlarm

Hur ritar vi larmet?

Vi behöver naturligtvis ett underlag, oftast genom en planritning eller en skiss från kunden på det objekt som ska larmas. När detta skickas till oss så tar vi in ritningen i vårt larmritningsprogram. Vi ritar in skalskydd (Dörr och fönsterskydd), larmsensorer och brandvarnare. Vi visar vad larmenheterna skyddar och dess föreslagna placering. Varje enhet är tydligt placerad och visar exakt vilken enhet som avses på larmritningen.

Färdig ritning och offert

När vi kommit fram till den bästa lösningen så levererar vi den färdiga larmritningen till kunden tillsammans med en offert på det planerade larmet.

Offert på Ajaxlarm och kostnadsfri rådgivning - larmritning vid köp av larm
lgh v1

Ajax DoorProtect Plus - Dörrbrytare med chock och tiltsensor

785 kr
Ajax DoorProtect Plus är en trådlös magnetbrytare som känner av om en dörr eller fönster öppnas eller stängs. Utöver detta så har DoorProtect Plus en chocksensor och reagerar om åverkan görs på dörren.
Välj alternativ

Ajax MotionProtect - Rörelsedetektor

865 kr
Ajax MotionProtect är en trådlös rörelsedetektor i fantastisk design som larmar och skickar notis till larmägare och eventuell larmcentral. Rörelsedetektorn är enkel att sätta upp på vägg eller hörn.
Välj alternativ

Ajax MotionProtect - Rörelsedetektor

865 kr
Ajax MotionProtect är en trådlös rörelsedetektor i fantastisk design som larmar och skickar notis till larmägare och eventuell larmcentral. Rörelsedetektorn är enkel att sätta upp på vägg eller hörn.
Välj alternativ

Ajax MotionCam PhOD - Rörelsedetektor med kamera

2,190 kr
Ajax MotionCAm PhOD är en trådlös rörelsedetektor med kamera i stilren design för att verifiera larm. Kameran har stöd för Photo On Demand vilket gör att du via appen kan ta en situationsbild. Med Ajax MotionCam så får du som larmadministratör en serie bilder skickade till din telefon vid utlöst larm. Du kan då enkelt avgöra om det är behörig människa, husdjur eller en inbrottstjuv som utlöst larmet.
Välj alternativ

Beställning

Om kunden anser att det är en bra lösning så lägger kunden beställningen på larmet.

  • Om kunden ska konfigurera och montera enheterna själv så har kunden samtliga enheter hos sig inom 2 dagar.
  • Om Designlarm ska förkonfigurera larmet så har kunden larmet inom 4-5 dagar
  • Om Designlarm ska konfigurera och montera larmet så har kunden larmet färdigt, monterat och klart inom 1-2 veckor.