Visar alla 2 resultat

 

Larmhubbar

Larmhubben, eller centralenheten är hjärtat i ditt larmsystem. Det är larmhubben som styr larmet, kommunicerar med larmenheterna och kommunicerar/skickar larm till dig och din eventuella larmcentral. Designlarm arbetar endast med larmhubbar från Ajax Systems. Anledningen är att vi vet att Ajax levererar kvalitet, användarvänlighet och hög säkerhet tillsammans med marknadsledande design.

Vilken larmhubb ska jag välja?

Ajax Systems har en mängd hubbar i sitt sortiment men vi har valt att fokusera på 2 st, Ajax Hub2 och Ajax Hub2 Plus. Anledningen till att vi valt dessa hubbar är för att de är framtidsäkra och kan hantera uppdateringar under en lång tid framöver. De flest klarar sig med Hub2 då den stödjer fotoverifikation i kombination med Ajax MotionCam. Huben ansluts med Ethernet och 2g (gen1)/4G (gen2).

Ajax Hub2 Plus är för dig som vill har marknadens bästa larmhubb med stöd för fotoverifikation, Ethernet, Wi-Fi, 2G/3G/4G. Denna hubb är ett fantastiskt alternativ för dig som ställer höga krav på anslutningsmöjligheter eller är i behov av olika typer av mobil kommunikation, exempelvis på svårtillgängliga ställen som fritidshus och sommarstugor.

Enkel konfiguration

Vi på Designlarm brukar säga att Ajax är larmtillverkarnas motsvarighet till Apple. Ajax har lyckats skapa ett larm som är otroligt enkelt att konfigurera, administrerad och övervaka oavsett om du är larminstallatör, larmcentral eller larmägare. Generellt så laddar du bara ner Ajaxappen, scannar QR-koden på larmhubben eller enheten och lägger till den. Klart.

Kompabilitet

Både Ajax Hub2 och Ajax Hub2 Plus är kompatibla med samtliga trådlösa enheter från Ajax och erbjuder dig som larmägare möjligheten att skydda ditt hem eller företag mot inbrott, brand och vattenskador. Du får larmnotifikationer direkt i din telefon.

Trådlöst

Både Ajax Hub2 och Ajax Hub2 Plus kommunicerar trådlöst med Ajax sensorer och detektorer. Räckvidden mellan hubb och larmenhet uppgår till 1500m.

Design

Ajax larmhubbar ska monteras utom synhåll för eventuella inbrottstjuvar, ändå är centralenheterna de bäst designade hubbarna på marknaden och finns tillgängligt i både svart och vitt.