Visar alla 6 resultat

Rörelse och Kamera

Rörelse och Kameradetektorer är ett måste i varje inbrottslarm. Designlarm och Ajax Alarm Systems ger dig möjligheten att kombinera rörelsedetektor och kameradetektorer som skickar bilder för att verifiera larmet. Samtliga detektorer är trådlösa och kan kommunicera med din Ajax hubb så långt som upp till 1500 meter.

Kamera för verifiering

Ajax kameradetektor (Ajax MotionCam) är en rörelsedetektor som känner av en inkräktare när den är aktiverad. I samband med upptäckt rörelse tar kameran mellan 3-6 bilder på situationen som sedan skickas till dig och din eventuella larmcentral. Ni kan då snabbt bedöma om det är ett falsklarm eller en skarp situation.

Ajax kameradetektor värnar om din integritet då den inte övervakar och filmar dig och ditt hem. Ingen kan gå in och be kameran ta en bild på begäran. Kameran tar bara bild om larmet är aktiverat och om larmet utlöser. Som vanligt har Ajax skapat en vacker design på sin Kameradetektor. Detektorn finns tillgänglig i vitt och svart. Kameran har en batteritid på upp till 4år.

Rörelsedetektorer

Rörelsedetektorns funktion är att fånga upp rörelser från människor som rör sig framför kameran. Du kan välja den snygga larmdetektorn i både vitt och svart beroende på om du vill att detektorn ska synas så lite eller så mycket som möjligt.

Ajax har två olika rörelsedetektorer i sitt larm. Ajax MotionProtect och Ajax MotionProtect Plus. Skillnaden är att MotionProtect Plus har IR sensor och inte utlöser på exempelvis starka solreflektioner från fönster etc.

Enkel installation

Precis som alla andra Ajaxenheter så är Ajax rörelse och kameradetektorer enkla att installera och konfigurera. Enheterna monteras på vägg genom att fästet skrivas på väggen, sen hänger du bara upp detektorn på fästet. Enheten läggs till i Ajaxappen med ett klick.

Samtliga rörelse och kameradetektorer från Ajax har sabotageskydd som skickar notis till dig och eventuell larmcentral om den manipuleras.