Husbilslarm

Skydd mot inbrott, brand och vattenläckage

Designlarm ökar säkerheten för svenska husbil- och husvagnsägare genom att erbjuda det mest omfattande skyddet mot inbrott, brand och vattenskador. Med våra avancerade och trådlösa husbilslarm kan du skräddarsy din lösning för att passa perfekt till din husbil eller husvagn, oavsett dess storlek. Dessutom erbjuder vi detta högkvalitativa skydd till ett konkurrenskraftigt pris. Med Designlarm kan du känna dig trygg och säker var du än är på dina äventyr.

Husvagnslarm och husbilslarm

Vad skyddar våra husbilslarm mot?

1. Inbrott

Våra husbilslarm och husvagnslarm skyddar mot inbrott i dina fordon. Det finns möjligheter att larma dörrar och öppningsbara fönster med magnetbrytare. Dessutom finns det rörelsedetektorer och rörelsedetektorer med inbyggd stillbildskamera. Inom 15 sekunder levererar de en bild på det som utlöst larmet direkt till din mobiltelefon. Denna snabba respons ger dig möjlighet att agera omedelbart när ett inbrott sker.

Husbilslarm och husvagnslarm som skyddar mot inbrott - gasolstöld

Husbilslarm med kamera skapar en omedelbar verifiering av ett utlöst larm

Brandlarm för husbil och husvagn - Uppkoplade brandvarnare som ger dig notiser direkt i telefonen

2. Brand

Våra husbilslarm och husvagnslarm kan förstärkas med brandvarnare. Dessa varnar dig omedelbart genom att skicka ett meddelande direkt till din mobiltelefon vid upptäckt av rök eller snabb värmeutveckling. Denna extra säkerhetsåtgärd som våra husbilslarm erbjuder ger dig möjlighet att agera snabbt och vidta åtgärder för att minimera eventuella skador vid brand.

3. Vatten

Minska risken för fukt och mögelutveckling. Våra vattenlarm är fullt integrerade i vår husbilslarmslösning. De ger dig möjlighet att upptäcka vattenläckage i ett tidigt skede. Vattenlarmet är en liten puck som kan läggas eller fästas i känsliga utrymmen där en vattenläcka kan tänkas uppstå. Vid upptäckt av vattenläcka skickas en omedelbar notifikation till användarnas mobiltelefoner, vilket gör det möjligt att snabbt åtgärda läckaget och undvika potentiella skador.

Vatten och fuktlarm till husbil och husvagn Basta larmet och skyddet pa marknaden
husbilslarm2

NYHET FÖRST I SVERIGE

Bygg ditt husbilslarm med vår larmkonfigurator

Vårt husbil och husvagnslarm ger dig möjligheten, att steg för steg att bygga ihop ditt eget skräddarsydda larm.

Våra vanligaste husbilslarm komponenter

Svart
Vit

Dörrbrytare till båt och husbil

Det ursprungliga priset var: 555 kr.Det nuvarande priset är: 495 kr.
Svart
Vit

Rörelsedetektor båt och husbil

Det ursprungliga priset var: 890 kr.Det nuvarande priset är: 800 kr.
Svart
Vit

Rörelsedetektor med kamera båt och husbil

Det ursprungliga priset var: 2,290 kr.Det nuvarande priset är: 2,060 kr.

Utomhusdetektor med kamera för båt

Det ursprungliga priset var: 4,460 kr.Det nuvarande priset är: 4,015 kr.
Svart
Vit

Inomhussiren för båt och husbil

Det ursprungliga priset var: 920 kr.Det nuvarande priset är: 825 kr.
Svart
Vit

Trådlös utomhussiren för båt och husbil

Det ursprungliga priset var: 1,745 kr.Det nuvarande priset är: 1,570 kr.
Svart
Vit

Vattenlarm för båt

Det ursprungliga priset var: 730 kr.Det nuvarande priset är: 660 kr.
Svart
Vit

Fjärrkontroll för båt och husbilslarm

Det ursprungliga priset var: 460 kr.Det nuvarande priset är: 415 kr.

Utmaningar med dagens husbilslarm

Det finns naturligtvis specifika utmaningar när det gäller husbilslarm och husvagnslarm. Men hos oss på Designlarm har vi övervunnit många av dessa hinder. Våra specialutformade larmsystem för husbilar och husvagnar levereras alltid förkonfigurerade, vilket gör installationen enkel och smidig. Larmet är redo att anslutas till 12v strömförsörjning och är utrustat med ett 4G SIM-kort för pålitlig kommunikation.

Strömförsörjning

Vårt husbilslarm centralenhet har möjlighet att drivas med ett 12v batteri och kan enkelt kopplas direkt till husbilens eller husvagnens befintliga batteri. Dessutom kan vi erbjuda ett extra batteri till larmet som ger upp till 30 dagars driftstid utan behov av laddning. De övriga sensorerna i larmet drivs av utbytbara batterier och har en imponerande batteritid på 3-5 år. Detta garanterar en pålitlig och långvarig användning av larmsystemet utan ständigt behov av att byta ut batterierna.

Internetuppkopplingen

Vi inkluderar 4G SIM-kort med våra husbilslarm och husvagnslarm till en årlig kostnad av endast 480:-. Dessa SIM-kort fungerar smidigt i hela Europa med vissa undantag för specifika länder. Det betyder att du kan ta med din husbil eller husvagn utanför Sveriges gränser och fortfarande ha fullständigt skydd. Våra larm är rustade med 4G-stöd, vilket innebär att de är redo för framtiden när 2G/3G-nät gradvis avvecklas. 

Installation

Vårt husbilslarm och husvagnslarm är bland de mest enkla att installera på marknaden. Larmenheten kan monteras med skruvar för en stabil fästning, men den kan också enkelt monteras med kraftig självhäftande tejp för en ännu snabbare och smidigare installation. Samtliga detektorer och sensorer kommunicerar trådlöst med centralenheten, vilket gör att du slipper krånglig kabeldragning. Vi levererar våra husbilslarm  förkonfigurerade enligt dina önskemål, med en 12v PSU redan monterad. Det enda du behöver göra är att placera enheterna på de önskade platserna, vilket gör installationen både snabb och problemfri.

Installation av husbilslarm 12v med 4G simkort som fungerar i hela Europa

Exempel på larmpaket för husvagn och husbil

Larmpaket inkluderar 4G sim-kort och 12v PSU , 1 st rörelsedetektor med kamera,
1 st dörrbrytare samt 1 st inomhussiren.

Larmpaket för husbil och husvagnslarm

Från: Det ursprungliga priset var: 11,230 kr.Det nuvarande priset är: 10,865 kr.
Vill du ställa frågor eller be om en offert

Kontakta oss på:

Designlarm

Husbilslarm bäst i test

Låt oss säga såhär: - Med tanke på att vi endast har nöjda kunder på husbil och husvagnslarm så är denna saken redan avgjord. 

Designlarm leverar de larm som får bäst betyg inom kategorin hemlarm, företagslarm, husbilslarm och båtlarm. Detta beror på att vi arbetar med de finaste larmkomponenter som går att ta fram men också på sättet som vi levererar larmen på. Alltid konfigurerade enligt kundens önskemål. 

Vårt mål: Att överträffa dina förväntningar. 

Appen - larmstyrning och larmkvittens

Du har fullständig kontroll över ditt husbilslarm genom den kostnadsfria Ajax-appen. Med dess marknadsledande användarvänlighet får du en imponerande översikt över dina larmenheter. Du kan enkelt övervaka temperaturen på alla sensorer och anpassa larmets olika armeringslägen. Samtliga utlösta larm skickas omedelbart till din telefon via appen, så att du snabbt kan fatta beslut om vilken åtgärd som behövs.

Installera Ajaxlarm själv
Abonnemang och Sim-kort för larm och Ajax larm

Husbilslarm utan abonnemang

Alla larm från Designlarm abonnemangsfria. Det betyder att du inte behöver bekymra dig om löpande abonnemangsavgifter för ditt husbilslarm eller husvagnslarm. Den enda löpande kostnaden är för SIM-kortet, vilket endast uppgår till 480:-/år. Denna kostnad ger dig tillgång till pålitlig och konstant övervakning utan några dolda avgifter.

Marknadens snyggaste larmlösning för husbil och husvagn

Ett larm från Designlarm för husbilar och husvagnar består av Ajax larmkomponenter, kända för sin marknadsledande design. Ajax lägger stor vikt vid att inte bara erbjuda de bästa larmlösningarna, utan även att designen ska vara så tilltalande som möjligt. Hos oss har du dessutom möjlighet att välja larmenheter i både svart och vitt, så att de smälter väl in i din fordonets estetik. Med våra lösningar får du inte bara hög säkerhet, utan även stil och elegans.

Ajax båtlarm
Sänk försäkringspremie på husbil och husvagn med larm

Sänk din försäkringspremie​

Om du väljer att investera i ett husbilslarm eller husvagnslarm bör du kontakta ditt försäkringsbolag för att se om du är berättigad till en sänkt försäkringspremie. Ett pålitligt husbilslarm eller husvagnslarm som skyddar mot inbrott, brand och vattenskador kan vara av stort värde för försäkringsbolaget. Genom att investera i din säkerhet kan du potentiellt spara pengar på din försäkring.

Larm till husbil eller husvagn?

Larm till husbil

En husbil erbjuder den maximala friheten för användarna eftersom du enkelt slår upp ditt läger men lika snabbt kan bryta upp och köra vidare. Viktiga egenskaper med larm till husbil:

  • Larmade dörrar när ni ligger och sover
  • Brandlarm
  • Rörelsedetektion med kamera som kan verifiera vad som utlöst larmet.
  • Ett uppkopplat larm som fungerar i hela Sverige och Europa.

Larm till husvagn

En husvagn tenderar att vända sig mer till långliggare som stannar på en plats under längre perioder. Friheten ligger i att du enkelt kan ta din bil på utflykter utan att behöva bryta upp ditt läger.

Många människor med husvagn använder den som en sommarstuga på en och samma plats men kör också hem under vissa perioder under säsongen. Det är då extra viktigt att skydda sin husvagn.
Viktiga egenskaper med larm till husvagn:

  • Larmad när ni lämnar husvagnen
  • Larmade dörrar när ni ligger och sover
  • Brandlarm
  • Rörelsedetektion med kamera som kan verifiera vad som utlöst larmet.
  • Ett uppkopplat larm som fungerar i hela Sverige och Europa.

Fler fördelar med ett larm till husbil och husvagn från Designlarm

Ett husbilslarm fungerar som en effektiv säkerhetsåtgärd som skyddar ditt fordon mot stöld, inbrott, brand och vattenskador. Detta är särskilt viktigt om din husbil eller husvagn inte är ständigt övervakad eller om du inte är på plats. Ett husbilslarm kan snabbt upptäcka risker och faror samt vidarebefordra informationen till din telefon eller en övervakningscentral, vilket möjliggör omedelbara åtgärder. Med vår lösning får du en pålitlig följeslagare som ger dig trygghet och säkerhet, oavsett var du befinner dig

Försäkringsförmåner och premier för husbilar och husvagnar

På samma sätt erbjuder många försäkringsbolag rabatter eller sänker premier för kunder som har larm till husbilar och husvagnar., såsom husbilslarm eller husvagnslarm. Genom att investera i ett larm för din husbil eller husvagn visar du att du tar ansvar för fordonets säkerhet, vilket kan leda till betydande ekonomiska fördelar över tid. Det är en win-win-situation där du både ökar din säkerhet och kan spara pengar på försäkringskostnaderna. Det är en investering som lönar sig i det långa loppet.

Ökat värde vid försäljning

Ett larm för din husbil eller husvagn öka fordonets värde på andrahandsmarknaden. Potentiella köpare ser med förtroende på en husbil eller husvagn som är utrustad med ett pålitligt säkerhetssystem, vilket kan göra försäljningsprocessen smidigare och ge dig en bättre förhandlingsposition. Att ha ett larm installerat visar att du har tagit väl hand om ditt fordon och att det är i gott skick, vilket kan öka dess attraktionskraft för köpare.

Sinnesfrid

Det psykologiska värdet av att veta att din husbil eller husvagn är väl skyddad kan inte överskattas. Ett larm för din husbil eller husvagn ger dig en känsla av frid i sinnet, särskilt när du inte kan vara på plats för att övervaka ditt fordon personligen. Att ha förtroende för att din investering är trygg och säker ger en enorm lättnad och möjliggör att du kan njuta av din semester utan onödig oro.